Om OssSandra & Sammie

SANDRA

Hej! Jag heter Sandra, 34år, född och uppvuxen i Helsingborg, men bor sedan 8 år i Sjöbo med min man Micke, vår son Noah och våra djur. Vi bor i ett hus i skogen, vilket passar oss utmärkt. Här är lugnt och skönt och kanonbra för både hundarna och katterna. Vi har bra tränings möjligheter med både skog, öppna fält och vatten nära. För närvarande jobbar jag som ekonomiansvarig på en elfirma i Malmö. Som person är jag snäll, omtänksam, lojal och blir lätt nervös. Jag älskar djur och jag skulle inte vilja leva utan dem. Förutom hunderiet tycker jag om filmer, musik, böcker, växter, pyssla med datorn och leka med Noah. Under min barndom var hästar och ridning mitt största intresse och det sitter fortfarande i.

Mitt mål med hundarna är att träna och få komma ut och tävla med dem, speciellt i jakt, viltspår, lydnad och bruks. 
Jag är medlem i en del klubbar och har varit sedan 2001. Jag har suttit som ledamot i Goldenklubbens Skånesektion i 3 år, bla. i jaktkommittén och som funktions- och mentalansvarig. Har hållt viltspårskurser i GRKs regi med min vän Eddie. Har gått en Uppfödarutbildning i GRK, delvis för mitt stora intresse i genetik och så klart att föda upp arbetande golden retriever.

 

MICHAEL

Hej! Jag heter Michael, 33år, född och uppvuxen i Sjöbo. Jobbar som bokbinderi operatör på ett bokbinderi i Ystad. Jag är jätte intresserad av sport, spelar själv fotboll i BW90. På helgerna gillar jag att titta på olika sport evenemang med min pappa, spela golf och spendera tid med familjen. Jag har ett stort intresse i hästar och har ägt Engelska fullblod. Andra intressen är film, pilla med datorn och gosa med Noah. 

När det gäller hundar så är jag uppvuxen med dem. Som barn hade vi både Collie, labradorer, schabradorer och vi har även haft en del kullar. Jag följer gärna med och träna hundarna i mån när jag hinner.